Alussa... 

Monialakonsernina toimiva Elfving-ryhmä sai alkunsa vuonna 1910 perustettusta agentuuriyrityksestä, joka aloitti toimintansa valmistamalla myöhemmin suomalaisille hyvin tutuksi tulleita Hangon keksejä. 1920-luvun lopulla toiminta myytiin Fazerille ja alkunsa sai Elfvingin Kalastuslaivue, joka aloitti sillin kalastuksen Itämerellä ja Pohjois-Atlantilla.

Sotien jälkeen ja 1950-luvulla yhtiön liiketoiminta suuntautui yhä enenevässä määrin konekauppaan lypsykoneiden ollessa ensimmäisiä edustuksia. Myöhemmin tulivat mukaan mm. lumiaurat ja lingot, moottorisahat ja Vespat. Vuosien mittaan liiketoiminta on teknisen tukkukaupan lisäksi laajentunut liikennemerkkien ja -opasteiden, suojainten, työvaatteiden ja tiemerkintöjen toimialoille. Viimeismpänä toimintamuutoksena on kahden myymälä-huoltopisteen avaaminen Vantaalla ja Espoossa.

Tänään... 

Elfving-ryhmään kuuluu useita toimialoja sekä edustamme useita maailman johtavia tuotemerkkejä.

Oy Elfving Holding Ab
on konsernin emoyhtiö, joka vastaa konsernin tukipalveluista kuten taloushallinto, HR-, ICT- ja logistiikka. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa.

Oy Elfving Ab
maahantuo ja markkinoi ajoneuvoja. Tuotevalikoimaan kuuluvat Peugeot-skootterit, Drac-ja Conan-mopot, Aixam-mopoautot sekä Ariens-lumilingot ja -ruohonleikkurit. Oy Elfving Ab:n maahantuomat ajoneuvot myydään ja huolletaan valtuutetun jälleenmyyjäverkoston kautta. Oy Elfving Ab tunnetaan myös aputoiminimeltään Elfving Forteco.

Elfving Signum Oy Ab
Elfving Signumin Tervakosken tuotantolaitos valmistaa merkintämassoja sekä omaan urakointiin että myyntiin. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu myös tiemerkintämaalit. Elfving Signumilla on toimipisteet myös Lohjalla, Raisiossa ja Oulussa.

Oy Elfving Safety Ab
tuo maahan ja markkinoi Jobman- ja Dassy-työvaatteita ja sekä Texstar-yritysvaatteita. Elfving Safetyn maahantuomat tuotteet myydään yrityksille ja kuluttajille jälleenmyyjäverkoston kautta.

Elfving Center
toimii pienkone- ja työvaatejälleenmyyjänä pääkaupunkiseudulla edustaen mm. STIHL-moottorisahoja ja raivaussahoja, Viking- ja Stiga-ruohonleikkureita ja -puutarhakoneita, Ariens-lumilinkoja, CFMoto-mönkijöitä, Peugeot-skoottereita, Drac-ja Conan-mopoja, Aixam-mopoautoja sekä Jobman- ja Dassy-työvatteita ja Texstar-yritystysvaatteita. Myymälöitten valikoimaan kuuluvat myös henkilökohtaset suojaimet, turvakengät ja varusteet. Elfving Centerillä on myymälä-huoltopisteet Vantaalla ja Espoossa.

Elfving-ryhmä työllistää keskimäärin n. 70 henkilöä ja liikevaihto on noin 20 milj. euroa.Asiakastieto-sertifikaatti_2017_Holding

Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille: vain 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.
Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.